Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och svamplasagne med två ostar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftig och god lasagne, dessutom vegetarisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten. Ställ in ugnen på 200 grader. Smält smöret i en stekpanna och fräs svamp och lök på medelvärme i fyra minuter. Rör ner mjölet och den italienska salladskryddan och fräs ytterligare en minut. Blöt med hälften av buljongen och låt koka upp. Rör om tills såsen blivit klimpfri och låt puttra ytterligare någon minut. Peppra.
  2. Låt eventuellt spenaten rinna av och blanda den med den rivna osten. Alternera spenat, lasagne och svampsås i en smord form, översta lagret ska vara sås övertäckt med mozarellabiten skuren i tunna remsor.
  3. Låt stå mitt i ugnen i ca 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.