Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och valnötspasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Krämig, god och snabblagad pastarätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Hacka löken och vitlöken, fräs i oljan i ca 3 min Tillsätt spenaten. Fräs ytterligare 5-7 min.
  2. Rör ner crème fraichen, salt och peppar Låt allt bli varmt!
  3. Blanda pastan och spenatsåsen. Strö över grovhackade valnötter Klart!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Sanjer 26 mars 2013

    Gott, nyttigt och enkelt. Perfekt de dagarna man inte orkar laga mat hela dan. Åker direkt in i receptpärmen.

  • missQ 9 september 2013

    Gott och enkelt. Jag valde att ta naturell creme fraiche 15% och ta frysta örter provencal. Det fungerade också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.