Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

spenat omelett med mozzarella

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

snabb och enkel omelett som mättar

Ingredienser

Instruktioner

Tina den frysta spenaten (lägg i en kopp och täck bitarna med vatten, sätt i mikron ca ½ -1 min). Häll bort överflödigt vatten. Sätt spisen på högsta och lägg i matfettet. Under tiden vispar du äggen och lägger i salt och peppar. När margarinet och oljan börjar fräsa sänker du temperaturen till medelvärme och lägger i spenaten låt det fräsa en liten stund (ca ½ minut). Häll över äggsmeten och när det börjat att stelna något vänder du på omeletten och lägger på mozzarellabollarna , vänd gärna en gång till så att osten hinner smälta lite till men bara en aning så att de inte bränner fast. Klart att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.