Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatbaguette

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna små läckra getostar till brödet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela jästen i en degbunke. Värm vatten och spenat fingervarmt och rör ut jästen i degvätskan. Tillsätt salt, olja, solroskärnor och mjöl. Arbeta till en smidig, något lös deg. Låt jäsa under duk ca 1 timme.
  2. Tag upp degen på mjölat bord och dela i 4 delar utan att knåda. Sätt ugnen på 225°.
  3. Rulla till avlånga rullar och vrid dem som du vrider tvätt. Grädda mitt i ugnen 30 minuter. Låt dem svalna under duk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.