Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatcrêpes med lax

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Smått och gott till drinken eller som en liten förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop mjöl, salt och mjölk. Tillsätt ägg och smör. Blanda ner spenaten. Låt smeten stå i en halvtimme. Grädda så tunna pannkakor som möjligt.
  2. Ta ut rundlar, ca 10 cm i diameter. Blanda mjukost och pepparrot. Smaka av med salt och peppar. Bred ett lager ost på rundlarna och täck med lax.
  3. Rulla ihop och bind samman med ett tunt band av purjolök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.