Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatfyllda gösfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En väldigt lättlagad och jättegod fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela gösfiléerna i åtta lika stora bitar. Skölj och hacka spenaten till fyllningen. Blanda pepparmix, salt, crème fraiche och spenat. Fördela fyllningen på fyra av filéerna och lägg sedan de övriga filéerna ovanpå. Stek filéerna några minuter på varje sida i smör och matolja. Salta och peppra.
  2. Servera med citronklyftor, skivade rädisor, bladspenat och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.