Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatknyten

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

En supergod aptitretare med bladspenat och ost. Mumsigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Halvtina och kavla ut smördegsplattorna till 24 cm på längden, dela varje platta i 3 fyrkanter. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och spenat i smör i en stekpanna. Ta det från värmen och låt det svalna.
  3. Tillsätt ost, gräddfil, salt, peppar och spiskummin. Lägg en klick fyllning på varje platta och nyp ihop till små trekanter.
  4. Pensla med uppvispat ägg och grädda sedan i mitten av ugnen i ca 15 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.