Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatlasagne

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Tina spenaten. Krama ur vätskan och skär bladen grovt. Blanda med avrunnen keso och hälften av osten. Krydda med muskot och örtsalt. Tomatsås: Skala och hacka löken. Låt svampen rinna av Fräs lök, vitlök och svamp i fettet. Tillsätt tomaterna. Smula i buljongtärningen och örtkryddonrna Koka såsen utan lock i ca 10 min Varva spenatfylningen, lasangeplattor och tomatsås i en smord, ungssäker form. Spenatfyllningen skall vara underst och tomatsåsen överst. Häll på mjölken och strö över resten av osten. Gratinera i 225 grader i ca 30 -45 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.