- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Fått detta recept av min bror efter att han bjöd på denna goda vegetariska lasagne.
Instruktioner
- Smält spenaten blanda med keso smaka av med salt och peppar. Blanda i valnötterna.
- Fräs lök och vitlök i oljan, häll på tomaterna och puren. Krydda med salt och peppar.
- Smält smöret till ostsåsen, tillsätt mjölet på med mjölken och när den kokat och blivit lite tjock, blanda i hälften av osten och smaka av med salt och peppar.
- Smörj en ugnsfast form lägg några lasagneplattor i botten på med hälften av lager ett och två. Lägg plattor igen och sedan lite ostsås därefter resten av lager ett och två. Sedan plattor igen och sedan resten av ostsåsen och hälften av den rivna osten.
Publicerat den
6 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket gott. Valnötterna passar jättebra in i rätten!
hur varmt ska det vara i ugnen, och hur länge ska den vara inne?