Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatlasagne med chévre

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb lasagne

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina och krama ur spenaten. Skala och hacka löken. Fräs den och bladspenaten i olivolja i en stekpanna. Tillsätt ½ tsk salt och 1 krm grovmalen svartpeppar.
  2. Mixa chévre, mjölk och soltorkade tomater med stavmixer eller matberedare. Krydda med basilika, ½ tsk och ½ tsk peppar.
  3. Varva ostsås, spenatröra och lasagneplattor i en gratängform. Sätt in i mitten av ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.