Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatpaj

 
Skriv ut

Gjord med Lindahls turkisk yoghurt eller grekisk yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 4-8 port. beroende på vad som serveras till.
  2. Blanda samman pajdegen och låt den vila en stund. Tryck ut degen i pajform med 22-24 cm i diameter.
  3. Nagga och förgrädda i ca 10 min vid 225 grader med en "stödjande folieremsa".
  4. Blanda ihop fyllningen och häll den i pajskalet. Strö över pinjenötter.
  5. Grädda i ca 20 min i 200 grader, eller tills pajen ser färdig ut. Den ska vara lite krämig. Om nötterna börjar mörkna under gräddningen - lägg över folie.
  6. Servera med en fräsch somrig sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.