Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatpaj

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör alla ingredienser till degen i en marberedare tills det är en degklump. Låt degen vila minst 1/2-timme i kylen.
  2. Hacka och stek löken i smör till den blir mjuk. Tillsätt spenaten och blanda sedan med uppvispat ägg, lök, kesella och riven parmesan. Smaka av med salt, peppar och riven muskot.
  3. Klä en pajform (ca. 20 cm i diameter) med pajdegen. Häll fyllningen i formen och lägg skivade tomater ovanpå, krydda lätt med basilika och täck med ost. Grädda 25 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.