Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatpaj med kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pajbuffé gillar jag...den här pajen passar alldeles utmärkt där...naturligtvis är den god annars också ;-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader. Blanda samman vetemjöl, salt, margarin och vatten till degen. Låt vila i kyl i minst 30 minuter.
  2. Tryck ut degen i 2 mindre pajformar eller annan ugnssäker form. Nagga. Grädda på galler i nedre delen av ugnen i 10 minuter.
  3. Vispa samman äggen och mjölken. Tillsätt ost, Muscovadoråsocker, salt och peppar.
  4. Vänd ner övriga ingredienser i smeten. Fördela fyllningen i de förgräddade skalen.
  5. Grädda spenatpajen med kassler i ytterligare ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.