Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatplättar med krämig sås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

310 kalorier per portion Om man blandar en liten mängs flytande matfett i plättsmeten behövs inget extra fett i plättläggen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop vetemjöl, mjölk, ägg och salt. Tillsätt spenat och matfett.
  2. Grädda plättar eller små pannkakor av smeten i plättlägg eller stekpanna på medelstark värme.
  3. Blanda minifraiche, senap, gräslök och paprika, smaksätt med salt och peppar.
  4. Servera den kalla såsen till de varma plättarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.