Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna rätten kan ätas som det är, antingen med en grönsallad eller ha till kött, fisk eller fågel. Detta är en typisk rätt från Uruguay.

Ingredienser

Instruktioner

Tina upp spenaten och sila den ordentlig så att inget vatten finns kvar. Koka riset enligt anvisningen på paketet. Finhacka löken,vitlöken och paprikan. Fräs allt i en stekpanna med lite olivolja. Lägg i spenaten, och fräs det hela i cirka 10 minuter. Krydda. När riset är färdigkokt lägger du den också i stekpannan. Blanda det hela med spenaten. Sedan är det bara att krydda, servera, garnera gärna med lite gratängost. SMAKLIG MÅLTID!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.