Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatrisotto med ädelost och svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svamptider

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i 1 msk av fettet i en gryta. Lägg i riset och rör tills riskornen ser genomskinliga ut. Häll på vinet, rör om och koka på svag värme. Rör då och då, fortsätt att späda med buljongen lite åt gången tills allt kokat in och risotton är krämig. Det tar 20-25 minuter.
  2. Stek svampen i 0,5 msk av fettet i en stor stekpanna. Ta upp på fat. Fräs vitlök och spenat, den djupfrysta väl urkramad, i resten av fettet.
  3. Blanda ner spenat och ost i risotton, smaka av med salt och peppar och toppa med svampen.
  4. * Vinet kan ersättas av 2 dl buljong.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.