Mycket bra för dig som har diabetes.
Instruktioner
- Koka upp vatten och matfett i en kastrull.
Tillsätt mjöl och salt och vispa kraftigt tills smeten släpper kastrullens kanter.
Låt smeten svalna något.
- Rör i äggen, ett i taget, och rör kraftigt emellan.
Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna.
Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter.
- Halvtina och grovhacka spenaten. Skala och finhacka löken.
Fräs spenaten och löken i oljan i en stekpanna.
Krydda med pressad vitlök och salt.
- Skär fetaosten i små tärningar.
Stjälp upp botten på skärbräda.
Fördela spenat och feta ost på bottenen och rulla ihop från kortsidan.
- Lägg rullen på ett fat och servera tillsammans med en tomatsallad och bröd.
Publicerat den
21 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar