Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna spenatsallad är ett måste till parmesanfylld kycklingfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda senap, socker, salt, vitpeppar och vinäger i en skål. Tillsätt olivolja under vispning och späd med vatten.
  2. Hacka spenaten grovt. Stimla tomaterna. Skala och finhacka löken. Blanda grönskerna i en skål och slå över såsen. Rosta pinjenötterna i en het stekpanna. Skala och skiva rödlöken.
  3. Garnera med rödlök, riven parmesanost och pinjenötter. Servera till parmesanfyllda kycklingfiléer och färsk pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.