Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatsoppa med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna kombination måste provas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten. Stek löken i lite smör utan att den tar färg. Tillsätt spenat, buljong och vatten och låt koka i ett par minuter.
  2. Blanda smör och vetemjöl och rör ner. Låt koka några minuter till en simmig konsistens. Vänd ner créme fraiche och smaka av med salt och peppar. Lägg i fetaost.
  3. Servera soppan varm och strö över mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.