Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatsoppa med Laxköttbullar och Kryddoststänger

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Litet festligare variant av spenatsoppan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla till smördegsarket lätt. Pensla med äggula, strö över ost och vik en gång. Skär i 2 cm remsor. Snurra remsorna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper, tryck fast ändarna i papperet. Grädda gyllenbruna i ugn på 200 grader., 10-12 minuter beronede på ugn.
  2. Värm spenat med Milda Mat extra på svag värme. Späd med vatten efter behov. Smaka av med salt och peppar. Stek Laxköttbullarna enligt anvisningarna på paketet.
  3. Servera soppan med några laxköttbullar i samt en kryddstång.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.