Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatstanning Med Räkor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Vispa upp äggen och tillsätt creme crème fraiche och vispa tills smeten blir klumpfri. Tillsätt grädde och salt. 2. Värm spenaten, salta lätt och krydda med vitpeppar och riven muskotnöt. 3. Låt spenaten rinna av väl genom att låta den ligga i en sil ett tag. 4. Lägg spenaten i en smord ugnsfast form och häll på äggstanningen. 5. Grädda i 175 grader i ett vattenbad tills stanningen stannat vilket tar ca 30 minuter. 6. Låt svalna något och garnera med räkorna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva23 9 januari 2016

    Varför vattenbad? Jag gör ugnsomelett genom att bara sätta in formen i ugnen. Något speciellt med detta recept? Bara nyfiken...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.