Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenattimbal med fetaost och kapris - LCHF

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

LCHF-alternativ till potatis. Variant av Spenattimbal med mozzarella - kom till för att jag glömde köpa mozzarella. Försök inte göra den i muffinsplåt - det går inte att lossa och servera snyggt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tiba bladspenaten om den varit fryst, annars förväll den lätt. Krama ur vätska och lägg i en bunke. Strimla purjon och kör 60 sekunder i mikro för att förvälla den. Ner i bunken. Smula fetan i bunken och lägg i kapris och ett ägg. Blanda så gott det går.
  2. Separera två ägg - frys in vitan - och lägg gulorna i smeten. Tillsätt Crème Fraîche, Idealnjöl och svartpeppar och blanda till en homogen smet.
  3. Fördela i 6 amerikanska muffinsformar. Grädda i 175°C tills de stannat och fått färg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.