Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spexig bön- och linssallad

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Dagens lunch/middag lyckades få många egenskaper som god, näringstät och miljöriktig. En riktig proteinbomb.

Ingredienser

Instruktioner

Koka linserna i cirka 20 minuter, blötlägg dem gärna en timme innan kokning om du har tid. Koka matvete i cirka 15 minuter. Bred ut kidneybönorna i en ugnsform och smula fetaost över, rosta i mitten av ugnen några minuter på 200 grader. Blanda bladpersilja och vitlök med linserna, vinäger och lite salt. Häll en tsk olivolja och lite salt över matveten. Lägg upp och enjoy!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.