Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spikes hallon och blåbär paj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och enkel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman smör, socker, ägg, vetemjöl och bakpulver Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter.
  2. Rör ihop ägget, crème fraiche, socker och vaniljsocker. Blanda i avrunna, hallon och blåbär
  3. Häll fyllningen i pajformen. Grädda i 175°C i mitten av ugnen i ca 40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • spott 5 november 2008

    Hur mycket av sockret skall till degen och hur mycket till fyllningen?

  • Bulbous 22 juli 2011

    Jättebra recept, men jag ändrade pajbotten till en mer traditionell, tyckte att denna pajdeg var lite suspekt. Tack så mycket!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.