Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spiskumminchili

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

En kanongod chilivariant med dominernade spiskumminsmak. Jättegod med basmatiris och en klick matlagningsyoghurt och finhackad persilja över. Många är tyvärr skeptiska till spiskummin men älskar tacokryddan där spiskummin dominerar så ge den en chans.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen och löken och häll ner i grytan och tillsätt alla kryddorna och fräs ihop i någon minut innan du tillsätter övriga ingredienser.
  2. Låt småputtra i ca 30 minuter och smaka av. Servera med basmatiris och matlagningsyoughurt och finhackad persilja.

Kommentarer (1)

  • monicadanell 18 juli 2010

    Hej ännu en god middag goda kryddor dom tycker jag om tack anders för ytterligare gott recept 5 p får du av mej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.