Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God både kall och varm, roligt att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingen, om den är fryst.
  2. Koka upp saltlagen och låt kallna. Lägg i kycklingen och ställ kallt 1 dygn.
  3. Tag upp kycklingen och torka av den, sedan läggs den i en gryta. Häll på vatten så det täcker, krydda med lök, pepparkorn och lagerblad. Koka på svag värme 35-40 minuter. Låt kallna i spadet om den skall serveras kall, eller servera genast tillsammans med ris, potatis eller bulgur. Gärna med en god romsås till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • luddeswe 18 december 2010

    denna är jättegod fullpott enkel att göra tom min fru kunde göra den utan några större besvär :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.