Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda havrekex

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Hembakade kex är mycket godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och koka upp. Häll det över havregrynen, låt svalna.
  2. Tillsätt grahamsmjöl, bakpulver, salt och socker och arbeta ihop till en deg.
  3. Kavla ut en bit i taget tunt och skär ut rutor. Grädda i ugn på 200 grader i ca 8 minuter. Passa noga.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.