Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda kanel- och mandelbiscotti med vit choklad

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Underbara skorpor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Separera äggen. Vispa äggvitor med lite salt fluffigt och "fast". Vispa äggulor och socker+honung pösigt. Hacka mandel och choklad. Blanda ihop alla torra ingredienser och häll i dem i äggulesmeten. Vänd i äggvitan och rör försiktigt ihop. Smält smöret och blanda i. Tillsätt mer mjöl om det behövs, smeten ska vara som en lös deg.
  2. Forma till längder på en plåt och grädde i 15 min, 200 grader. Skär i sneda bitar och lägg med snittytan uppåt. Rosta i 4 min. Stäng av ugnen och lämna den på glänt. Skorporna torkar efter 30-60 min. Om de fortfarande är lite mjuka i mitten kan man värma upp ugnen igen och fortsätta rosta dem.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.