Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda marsipanchips med havssalt

 
Skriv ut

Servera som tilltugg till drink eller som ett garnityr till glass eller fruktsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hyvla eller skär mandelmassan i tunna flagor. Pensla med ägg och strö valfritt strössel på.
  2. Baka i ugnen i 200° tills de får färg.
  3. Ta ut dem från ugnen. Låt dem ligga kvar på plåten tills de svalnat eller lägg dem över en kavel så att de böjs.
  4. Servera som tilltugg till drink eller som ett garnityr till glass eller fruktsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.