Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda siraps- och chokladsnitt

(1 kommentar)  
Skriv ut

Enkelt, snabbt och gott. Går att göra kakorna runda också, blir då lite knaprigare.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 175 grader. Rör smör, socker och sirap riktigt pösigt. Blanda mjölet med kakao, vaniljsocker och bakpulver och rör ner det i smeten. Arbeta ihop till en smidig deg. Rulla degen till ca 6 längder. Platta till dem och strö på chokladströssel. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Skär längderna i sneda bitar medan de ännu är varma.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jenniferthall 2 april 2008

    Jag har gjort dom utan strössel, och dom blev goda dom med

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.