Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda solroskakor

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda nyttiga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Rör margarin och farinsocker poröst. Tillsätt de grovhackade nötterna och solroskärnorna rör om.
  3. Blanda bakpulver, grahamsmjöl och vetemjöl väl och tillsätt det arbeta samman till en deg.
  4. Tillsätt den hackade blockchokladen. Dela degen i 30 delar och forma till små bollar.
  5. Lädd dem på en smord bakpappersklädd plåt platta till kakorna.
  6. Grädda kakorna mitt i ugnen 10 -12 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.