Välj t.ex torskfilé.
Kokt potatis, kokta morötter och broccoli, citronklyfta och dill är gott till. En klick crème fraiche till blir pricken över i:et.
Instruktioner
- Skär fisken i bitar och lägg på ett smort ugnssäkert fat. Salta och peppra lätt.
- Hacka vitlöken i matberedaren. Tillsätt osten i bitar, bröd i bitar, örter och till sist det mjuka matfettet. Har du ingen matberedare; pressa vitlöken, riv osten, smula brödet och hacka örterna fint. Blanda allt med matfett i en skål.
- Fördela blandningen över fisken.
Gratinera i 225º mitt i ugnen tills brödblandningen fått fin färg, ca 15 minuter.
- Servera fisken med kokt potatis, kokta morötter och broccoli, 1 citronklyfta och en klick crème fraiche. Garnera med dill.
Publicerat den
21 februari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
ska prova denna maträtt i veckan. låter verkligen gott!