Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Välj t.ex torskfilé. Kokt potatis, kokta morötter och broccoli, citronklyfta och dill är gott till. En klick crème fraiche till blir pricken över i:et.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar och lägg på ett smort ugnssäkert fat. Salta och peppra lätt.
  2. Hacka vitlöken i matberedaren. Tillsätt osten i bitar, bröd i bitar, örter och till sist det mjuka matfettet. Har du ingen matberedare; pressa vitlöken, riv osten, smula brödet och hacka örterna fint. Blanda allt med matfett i en skål.
  3. Fördela blandningen över fisken. Gratinera i 225º mitt i ugnen tills brödblandningen fått fin färg, ca 15 minuter.
  4. Servera fisken med kokt potatis, kokta morötter och broccoli, 1 citronklyfta och en klick crème fraiche. Garnera med dill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Daahlin 1 augusti 2010

    ska prova denna maträtt i veckan. låter verkligen gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.