Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sprudlande minichokladmuffins

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Muffins är enkelt att bjuda på när det kommer besök. Här är en variant med mint.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och tillsätt mjölken, rör ner i äggsmeten.
  3. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten.
  4. Fördela i småbrödsformar på en plåt och grädda i mitten av ugnen i cirka 7 minuter, de ska vara kladdiga inuti. Strö på strössel.
  5. Blanda crème fraiche med florsocker och smaksätt med hälften av sylten.
  6. Klicka röran på de avsvalnande muffinsarma och garnera med silverkulor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.