Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squash- och paprikasoppa

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och kalorisnål soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv squashen grovt. Skölj, kärna ur och hacka paprikan.
  2. Fräs squashen och paprikan i smör ca 5 min. Rör ner mjöl och kör blandningen i en mixer till puré eller mixa direkt i kastrullen. Häll tillbaka i kastrullen.
  3. Tillsätt buljongtärningen och vatten och rör tills soppan börjar koka. Sjud soppan i några minuter.
  4. Smaka av med senap, salt, svartpeppar och hackad cintrontimjan. Tillsätt majs och låt koka upp före servering.
  5. Servera med timjankvistar som dekoration och grovt bröd med ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.