Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squash- och tacogratäng

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Perfekt om man fått tacofärs över. Åter igen ett litet "experiment" från mig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek tacofärsen och tillsätt tacokryddan. Bred ut detta i botten på en ugnsfast form och klicka ut chilisås efter smak. Skiva squashen och lägg över så den täcker och strö sedan riven ost över. Jag tog även parmesanost och strödde över! Ställ in detta i ugnen på 200 grader tills osten smält ordentligt och ev börjar bli lite gyllenbrun.
  2. Rör ihop dressingen.
  3. Gott med sallad till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.