Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mmmm... Mkt bra recept i squashtider. Matigt och gott. Även barnen gillar.

Ingredienser

Instruktioner

Krama ur vätskan ur den rivna löken och squashen. Blanda allt utom oljan. Smaka av. Om det är smuligt, låt stå en liten stund så vätskar det till sig till en 'deg'. Forma små biffar, stek gyllenbruna och frasiga på medelvärme, låt rinna av på hushållspapper. Servera genast med t ex ris, sallad och yoghurtsås eller ev en salsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.