Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashblomma glassfylld/gratinerad

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

I dessa recyclingtider, låt det blomma

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka socker o vatten till simmig lag. Doppa squaschblommorna i sockerlagen och låt koka högst 1 minut. Tag upp blommorna o fyll varje blomma med en kula hårdfrusen vaniljglass.
  2. Zabaione sås: Blanda äggulor ,socker, vin o sjud blandningen i vattenbad under kraftig vispning tills den tjocknat .
  3. Häll Zabainesåsen över de glassfyllda blommorna och gratinera på grillvärme i några sekunder tills blommorna fått gyllengul färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.