Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashbröd

 
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ett delikat bröd, hämtat från Runåbergs Fröers häfte: Squash och Pumpa Recept.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut jästen i vätskan. Tillsätt grahamsmjöl, sesamfrö, squash, salt och nästan allt vetemjöl. Arbeta degen smidigt och låt den jäsa till dubbel storlek. Sätt ugnen på 200 grader. Degen formas till bröd och läggs i smord form (2 lit). Jäs i ca. 30 minuter och baka på nedersta falsen i ca. 50 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.