Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Burgare, eller pannbiffar, helt utan kött, serverade med en smakrik paprikasås. Squash, eller zucchini, har inte mycket egen smak, men tar lätt åt sej av annan smaksättning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta squashen men skala inte. Riv den på ett rivjärn. blanda ägg och salt i en bunke. Riv vitlöken och parmesanosten ner i smeten. Ha i den rivna squashen och blanda väl. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i smeten. Klicka ner smeten i en stekpanna med lite olja i, och stek några minuter på båda sidor.
  2. Hacka löken och paprikan. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt lök och pressad vitlök och låt sautera några minuter. Tillsätt paprikan, saltet och paprikapulvret. Koka ihop några minuter. Ha sedan i vattnet; koka upp och låt koka minst tio minuter. Misa såsen slät med en mixerstav. Koka eventuellt lite till om du vill ha en tjockare sås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.