Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashkaka

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En underbart god kaka som smakar som en ostkaka, men utan ost!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala squashen, tag ur kärnhuset. Skär den i bitar och koka den mjuk. Mosa sönder. Blanda sedan ner de övriga ingredienserna i massan. (jag brukar ta betydligt mer än 25 sötmandlar !)
  2. Smörj en form, häll i massan och grädda i 220 grader i ca 40 minuter
  3. Servera t ex med sylt och vispad grädde eller vaniljkesella

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.