Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashpaj med fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Perfekt på midsommarbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl och matfett till en smidig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut i en pajform, 23 cm i diameter. Nagga och ställ kallt i 30 minuter.
  2. Förgrädda pajen i 225 grader, ca 10 minuter. Dela squashen på längden och skiva den. Strö över salt och låt dra i 20 minuter. Skölj och låt squashen rinna av väl.
  3. Strimla purjolöken. Fräs den i olja. Lägg i squashen och låt fräsa med. Krydda med salt och peppar.
  4. Lägg grönsakerna i pajskalet. Smula över fetaost. Vispa ihop ägg och mjölk, häll över. Grädda i 200 grader, 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zizzi08 1 september 2008

    Jätte god tog fort slut

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.