Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashpickles

 
Skriv ut

En fantastisk god och vacker pickles som jag hittat i Allt om Mat nr 10 1983. De röda paprikabitarna och de övriga grönsakerna som färgats klart gula av gurkmejan är en vackert kontrast. Jag använder inte konserveringsmedel (som det står i receptet) utan fryser in den i lämpliga burkar. Denna squashpickles finns alltid på mitt julbord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, klyv och kärna ur squashen och skär den i bitar.
  2. Skär paprikan i strimlor och löken i skivor, som sedan hackas grovt
  3. Blanda saltlagen och häll den över grönsakerna och låt stå tills nästa dag. Sila.
  4. Koka upp ättikslagen och skumma den. Häll över grönsakerna och låt sjuda i 10 min. Tillsätt eventuellt konserveringsmedel. Ös upp picklesen på burkar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.