Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashsoppa med chili

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Soppa kan man aldrig få nog av! Här kommer ett bidrag som passar bra i skördetider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär squashen i små tärningar (skalet ska vara kvar). Hacka löken och finhacka vitlöken.
  2. Fräs grönsakerna långsamt i olivolja i en stor gryta. Låt det ta 20-30 minuter.
  3. Mixa grönsaksblandningen och häll tillbaka i kastrullen.
  4. Blanda i vatten, buljongtärningar och de krossade tomaterna.
  5. Skär chilin i små bitar och lägg i soppan. Koka 15 - 20 minuter. Häll i grädden. Smaka av med salt och citron och strö över dillen.
  6. Servera med citronklyftor, Kalamatoliver, riven ost och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.