Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashsoppa med pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gjort denna soppa många gånger och lika god varje gång.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Skär squashen i skivor och sedan i bitar. Fräs löken i smör i en gryta. Tillsätt squashen, mjölk och buljongtärningarna. Låt soppan koka i ca 5 minuter. Smaksätt med gräslöken, salt och peppar. Vispa grädden och smaksätt den med pepparroten. Rör ner grädden i soppan och servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.