Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashsoppa med saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart välsmakande!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och skär squashen i cm- breda halvmånar. Smält matfett i en kastrull och rör ner saffranet. Tillsätt squashen och blanda om noga. Häll på buljongen och koka squashen mjuk. Mosa till en slät pure i mixer eller matberedare. Töm tillbaka i kastrullen, tillsätt vinet och koka upp. Blanda äggula och grädde och rör ner i soppan. Låt sedan sjuda men inte koka. Smaka av!
  2. Värm olja i en stekpanna tillsätt den hackade vitlöken och stek brödkuberna gyllenbruna. Servera soppan med brödet och paprikan skuren i tärningar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.