Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sri Lanca linscurry

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Jättegott med basmatiris till och ät med händerna (blir konstigt nog både godare och garanterat kul). Även jättegott att ha i kyckling, fisk eller kött. Observera att detta skall vara väldigt starkt men man kan ju självklart ta det lite lugnare med curryn, jag brukar även ha i cayennepeppar för extra hetta..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp ca 3-4 msk olja och ha i lök, vitlöken (nu i med kycklingkött om man har det i), curryn och efter en stund tomatpurén och låt fräsa ihop en stund.
  2. Tillsätt sedan kokosmjölken, vatten, linser och smaka av och och låt småputtra i ca 10 min.
  3. Ibland får man spä med lite vatten men konsistensen skall inte bli för vattnig.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 24 oktober 2009

    Nu har vi ätit grytan jätte gott kommer att göra om den igen 5 poäng monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.