Skär köttet i bitar. Skala löken och vitlöken. Skär löken i klyftor och hacka vitlöken. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Fräs löken och lägg över i grytan. Rör i kalvfond, vatten, soja, sambal oelek och crème fraiche. Låt koka ca 5 min. Hacka chokladen och låt den smälta i såsen. Låt inte grytan koka mer. Servera med ugnsstekt potatis och squash. Eller potatisgratäng och en härlig grönsallad.
Kan rekommendera denna gryta! Fick mycket beröm för den när jag lagade till den under helgen.
McError9 november 2008
Jag tycker det här är gott, men jag kommer inte köpa choklad enbart för att ha det i såsen.
För så stor skillnad är det inte, lite rundare i smaken blev såsen med choklad i men ingen natt och dag skillnad tycker jag.
Så nästa gång jag gör denna rätt blir det nog utan choklad om jag inte råkar ha någon hemma för tillfället.
Låter spännande med choklad i såsen.
Kan rekommendera denna gryta! Fick mycket beröm för den när jag lagade till den under helgen.
Jag tycker det här är gott, men jag kommer inte köpa choklad enbart för att ha det i såsen. För så stor skillnad är det inte, lite rundare i smaken blev såsen med choklad i men ingen natt och dag skillnad tycker jag. Så nästa gång jag gör denna rätt blir det nog utan choklad om jag inte råkar ha någon hemma för tillfället.