Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stark och kryddig griljering

(1 kommentar)  
Skriv ut

Förslag till skinkans griljering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda ingredienserna till griljeringen. Ta bort svålen på skinkan och skär även av det mesta av fettet. Lägg skinkan på ett ugnssäkert fat eller på galler i en långpanna och bred eller pensla griljeringen på skinken. Placera skinkan mitt i ugnen i 10-15 minuter tills ytan fått fin färg.
  3. Griljeringsförslaget räcker till en skinka på 3-4 kg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bocuracao 30 december 2008

    Jag har bara en kommentar! JÄTTEGOTT! Bo

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.