Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stark tacopaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En riktigt god paj som kräver sin "man" att klara av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250º.
  2. Klä en mindre ugnspanna med pajdeg. Fräs ihop köttfärs, hackad lök, paprika, tacomix och sambal oelek. Bred i allt i paj formen, lägg sedan på skivad lök och de skivade tomaterna. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, riven ost, salt och peppar, mängden salt och peppar bestämmer ni själva. Bred smeten över köttfärsfyllningen så att det täcker. Gratinera i ugn 250 grader i ca 25 minuter. Låt pajen sedan stå och "kallna" i en kvart ungefär och medan den gör det så kan man göra en enkel grönsallad till.
  3. Drycken som rekommenderas är MJÖLK ! Detta är stark mat, se upp !!!!
  4. När vi själva lagar denna rätt så har vi 5 msk sambal oelek och inte 3 som det står i receptet

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • boz1965 18 januari 2010

    Verkar vara nåt för självmordsbenägna... ;-)

  • peter 29 januari 2022

    pajdegen utan mjöl? njaaaaa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.