Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stek gös med parmesancreme och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tack Eva Schelin

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka schalottenlöken, lägg i kastrull och tillsätt vitt vin. Låt vinet koka ihop tills bara ett par matskedar återstår. Tillsätt crème fraiche och riven parmesanost.
  2. Värm upp så att osten smälter, smaka av med salt och peppar, ta kastrullen från värmen och varmhåll.
  3. Strimla bacon och knaperstek i panna. Häll upp det knaperstekta baconet på hushållspapper.
  4. Skär gösfilén i portionsbitar. Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stek gösen ett par minuter på varje sida. Salta och peppra.
  5. Servera gösen med ostcreme och bacon, hackad persilja, citronklyfta och nykokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.